Uncategorized

Avengers in Fortnite, Fortnite springt op een ander niveau van gekte

Avengers: Infinity War veroverde de wereld stormenderhand en brak alle eerdere records in de filmindustrie. Er is geen enkele ziel die de Avengers niet kent of hoort. In Avengers vernietigde de almachtige paarse Thanos in zijn eentje de Avengers.

Fortnite is een van de populairste onderwerpen in de game-industrie. De eerste gelicentieerde samenwerking met filmgiganten, Marvels, vertelt het succesverhaal van de game.

Infinity Wars-regisseurs Joe en Anthony gaven toe enorme Fortnite-fans te zijn en noemden het een game die ze graag zouden spelen in hun drukke schema in hun vrije tijd. Epic Game-maker Donald Mustard maakt het idee van Avengers werkelijkheid in Fortnite. De samenwerking tussen Marvels en Epic Games is een vrolijk spektakel voor spelers die op zoek zijn naar nieuw avontuur en spanning.
Spelers kunnen de Infinity Wars-mashup voor een beperkte tijd in de Battle Royale-modus spelen. Net als bij de vorige update zal een meteoor in de veilige zone op de kaart landen en de oneindigheidshandschoen laten vallen.
Wie de handschoen ter hand neemt, verandert meteen in de almachtige Thanos. Als de getransformeerde speler sterft, kan de handschoen voor een korte periode worden losgelaten. Als niemand te lang van de gelegenheid gebruik maakt, verdwijnt het item en moeten spelers wachten op een nieuwe meteoor om van het Thanos-personage te genieten.

Rekwisieten voor de game-maker Episch hoe hij het personage weet te rechtvaardigen door hem alle superkrachten te geven zoals in de film.
De vaardigheden waar Thanos van geniet zijn:

Super krachtige aanval om structuren te vernietigen en vijanden af ??te weren.
Spring met superinspanning naar een enorme kluisstructuur.
De kracht van de Infinity Stones kan worden gebruikt om de vijand in de loop van de tijd schade toe te brengen.
Geen enkele vijand kan Thanos volledig schaden.
Thanos kan geen wapens bouwen of verzamelen. Met alle superkrachten die voor de ondersteunende functies van het spel moeten zorgen.

Genoeg over de oorlogsschurk Powers of Infinity, laten we het hebben over de voordelen die spelers ter beschikking staan ??om de schurk te verslaan.

De spawn-snelheid voor grondstoffen, legendarische wapens, schatkisten en munitiekisten wordt verhoogd om het verschil te maken.
Grotere kans op lanceerplatforms.
De buitbronnen zijn ook met 30-60 procent verhoogd.
De drop rate van granaten en schilden wordt ook verminderd.

Epische games worden gewaardeerd omdat ze hun best doen om verdediging en aanval in evenwicht te brengen. E�n ding is zeker, Avengers in Fortnite is een geweldig initiatief van zowel wonderen als epische games om een ??revolutie teweeg te brengen in de game-industrie. Het lijkt meer dan waarschijnlijk dat er nog veel meer samenwerkingen tussen de twee merken zullen volgen. Fortnite legt alle haters het zwijgen op door samen te werken met Marvel en de waarde van Fortnite aan de wereld te bewijzen.