Uncategorized

Een korte uitleg over hoe u uw eerste kunt kopen diamond art painting. Soorten & Voordelen van diamond painting.

De hernieuwde activiteit van diamond painting neemt snel de kunstscène over en nu wil iedereen diamantschilder worden. Deze kunst is voor alle leeftijden, jong en oud, beschouw het als een kleurboek voor volwassenen dat niet alleen een hobby is, maar ook vele andere voordelen heeft, zoals het kalmeren van angstig gedrag en het ontspannen van lichaam en geest.

Diamantkunst of diamond painting wordt beschreven als een activiteit van het bevestigen van diamanten juwelen aan een oppervlak met behulp van “kleverige was”. Het canvas is bedekt met een zelfklevend materiaal. Bij diamond painting breng je gekleurde diamanten van harsmateriaal aan op een canvas met een afbeelding erop gedrukt. De afbeelding is bedekt met symbolen zodat je weet waar je de kralen moet plaatsen. Diamantkunst wordt ook wel omschreven als diamantmozaïek, diamanten kruissteek of diamantborduurwerk.

U kunt veel beschikbare diamantschilderijpatronen kopen. Veel liefhebbers van diamantkunst bestellen liever een diamond painting eigen foto van een favoriete foto. Dit geeft je kunst een persoonlijker tintje en is ook een geweldig cadeau voor een geliefde. Mensen vinden het heerlijk om mee te doen diamond painting omdat het ontspannend is om de kralen één voor één te plaatsen. Het is ook een activiteit waarmee u wat geld kunt verdienen als u besluit uw voltooide diamantkunst te verkopen.

Bij de aankoop van een diamond painting set is het essentieel om het plakgebied te noteren, dit is de uiteindelijke afbeeldingsgrootte. Het werkelijke canvas is groter dan het gebied voor het plakken van afbeeldingen. Daarom, een opmerkelijke tip, let op of het plakgebied op ware grootte is. Sommige bedrijven vermelden formaten die eigenlijk het hele canvas zijn en niet alleen het plakgebied. In dit geval zal de voltooide foto kleiner zijn dan het bestelde formaat. Voor zeer gedetailleerde foto’s is het aan te raden om een ​​groter formaat aan te schaffen, dit zal de helderheid van het eindproduct verbeteren.

Volg deze eenvoudige stappen om een diamond painting te voltooien:

Stap-1:

Trek een klein deel van de filmomslag op het canvas af.

Stap-2:

Plaats de applicator in de lijm/wax pad.

Stap-3:

Pak een diamant op met de applicator.

Stap-4:

Plaats de diamant voorzichtig op het kleverige canvas terwijl u de meegeleverde kleurcode correct volgt.

Stap-5:

Blijf alle diamanten op het canvas plaatsen en zorg ervoor dat ze stevig blijven plakken. 

Hier zijn enkele van de voordelen van diamond painting:

Diamond Painting Verminder het niveau van stress en angst:

In het drukke en stressvolle leven van vandaag, moet je een pauze nemen van al het werk en de stress die ermee gepaard gaat. Veel mensen nemen hun toevlucht tot meditatie, yoga en vele anderen nemen hun toevlucht tot kleurboeken voor volwassenen en diamond painting. Deze activiteit vereist geduld en een vaste hand. Net als meditatie en diepe ademhalingsoefeningen, stelt diamond painting ons in staat om andere stressvolle gedachten uit onze geest te bannen en ons alleen te concentreren op wat er in het moment gebeurt. Dit helpt ook de angst te verlichten die gepaard gaat met een stressvol werkleven. Mensen die introvert zijn en niet zo openlijk creatief in bepaalde aspecten, vinden troost in diamond painting omdat het een comfortabele ruimte voor hen creëert om hun creatieve kant te uiten.

Gebruik diamond painting als hersenoefening:

Deze activiteit helpt de hersenen om in een zelf-geïnduceerde staat van focus te komen en helpt ook bij het ontwikkelen van patronen zodat het logische redeneergebied van de hersenen wordt geactiveerd. Diamond Painting is de meest ideale manier om je geest bezig te houden met creatieve ideeën en gedachten. Het feit dat dit proces bestaat uit het sorteren van verschillende gekleurde stenen, houdt het deel van de hersenen dat analyseert actief en scherp. Aan de andere kant, wanneer je de diamanten op het ontwerp plaatst, activeert het het creatieve aspect van de hersenen en de werking van de hersenschors van de hersenen, die het gezichtsvermogen, de fijne motoriek en de coördinatie regelt.

Diamond Painting Concentratie verbeteren:

Door je op één bepaald ding te concentreren, kun je je concentratie en concentratie ook op andere gebieden verbeteren. Dus terwijl u zich concentreert op het aanbrengen van uw diamanten en het sorteren van kleuren, worden uw hersenen in het dagelijks leven meer gefocust en scherp, waardoor u andere taken effectief kunt uitvoeren.

Diamond Painting geeft een vonk aan je creatieve vaardigheden:

Deze oefening, zodra het een hobby wordt en regelmatig wordt gedaan, kan je creatieve vaardigheden en capaciteiten verbeteren. Iedereen heeft een uitlaatklep nodig, en voor sommige mensen is hun creatieve uitlaatklep misschien gewoon diamantschilderen, of je nu creatief bent of niet. Dit zal je helpen om geweldige stukken te maken, zelfs als je dacht dat je het niet zou kunnen.

Diamond Painting is een vertrouwensbouwer:

Diamond Painting is een activiteit die kinderen of volwassenen kan helpen die lijden aan psychische stoornissen en leerproblemen. Als ze deze activiteit ten volle kunnen uitvoeren, kunnen ze zelfverzekerder en productiever worden, waardoor ze dingen sneller oppikken.

Enkele soorten diamond painting Boren:

Ronde diamant schilderij boor:

Boren verwijzen naar de harskralen die worden gebruikt om het diamond painting canvas te bedekken. Diamond Painting set zijn verkrijgbaar in ronde boren. De ronde boorkralen hebben een diameter van 0.28 cm, bij gebruik van ronde kralen is er meestal wat extra ruimte rondom de diamanten op het uiteindelijke kunstwerk. Als je voor het eerst begint, kan het wat langer duren voordat je gewend bent aan vierkante boren, dus veel mensen beginnen graag met de ronde boor en werken zo naar het vierkant toe. Sommige mensen geven de voorkeur aan rond en anderen geven de voorkeur aan vierkant, dus het is een volledig persoonlijke voorkeur welke het beste wordt geacht.

Vierkante diamant schilderij boor:

Boren verwijzen naar de harskralen die worden gebruikt om het canvas van de diamond painting te bedekken. Diamond Painting sets zijn verkrijgbaar in vierkante boren. De vierkante boorkralen zijn ongeveer 0,25 cm lang, vierkante boor sluit nauwer op elkaar aan waardoor er geen afstand tussen de kralen is. Sommige mensen geven de voorkeur aan rond en anderen geven de voorkeur aan vierkant, dus het is een volledig persoonlijke voorkeur welke het beste wordt geacht.

Gedeeltelijke diamond painting boor:

Gedeeltelijke boor diamond painting is een nieuwe en unieke kunstvorm waarbij wordt geschilderd met diamanten. In tegenstelling tot traditioneel diamond painting, waarbij het hele canvas is bedekt met diamanten, wordt bij gedeeltelijk boren diamond painting slechts een deel van het canvas met diamanten beschilderd. Dit zorgt voor een ingewikkelder en mooier eindproduct. Een gedeeltelijke boor is een canvas dat slechts gedeeltelijk is bedekt met kralen en de rest van de afbeelding heeft helemaal geen kralen. Gedeeltelijke boorsets duren niet zo lang om te voltooien en zijn geweldig voor beginner’s om te zien of ze het leuk vinden diamond painting en zich in het begin niet overweldigd voelen door een groter project.

Volledige diamond painting boor:

Volledige boor diamond painting is een kunstvorm die het internet stormenderhand heeft veroverd. Het is een soort borduurwerk waarbij kleine diamanten of strass-steentjes worden gebruikt om een ​​afbeelding te creëren. In tegenstelling tot een gedeeltelijke boor, is een “volledige boor” … ja … je raadt het al … een schilderij volledig bedekt met diamanten! Dit type schilderij is de meer klassieke benadering van diamond painting. Een volledige boor diamond painting verwijst naar een canvas waar het hele beeld is bedekt met kralen. Het eindproduct is verbluffend en het kan behoorlijk verslavend zijn om deze prachtige kunstwerken te maken. Er is meer vraag naar de volledige boor diamond painting omdat mensen er dol op zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.