Uncategorized

Wat kost het om uw bestelwagen te laten beletteren?

Het beantwoorden van de vraag hoeveel het kost om een bestelwagen te beletteren is van zoveel dingen afhankelijk. Het leek me een leuk idee om onze klanten en potentiële klanten een globaal idee te geven van wat het kost om een ​​bedrijfswagen te beletteren. Er zijn zoveel verschillende soorten voertuigen, van 18-Wheelers, bakwagens en bedrijfswagens tot bestelwagens, minibusjes en pick-ups, om nog maar te zwijgen van apparaten zoals maaiers, bulldozers, enz. U kunt het heel eenvoudig of u kunt een echt reclamestatement maken door alles uit de kast te halen met een voertuigwrap.

Basis voertuigbelettering

Veel van onze klanten willen iets simpels. Genoeg letters om hun reclameboodschap op hun voertuigen te krijgen zonder eruit te zien als een rijdend reclamebord! Hieronder vindt u enkele voorbeelden van eenvoudige beletteringstaken die rond de € 150 – € 400 kosten.

Dit niveau van belettering is voldoende om u er professioneel uit te laten zien en het voldoet ook aan de vereisten van Boston voor minimale belettering als u in het centrum parkeert en werkt.

Opties voor vrachtwagenbelettering (kleuren, afmetingen en specialiteiten)

Enkele van de dingen die van invloed zijn op de prijsstelling van projecten voor vrachtwagen- en voertuigbelettering zijn het aantal kleuren, full colour afbeeldingen, letterformaten, speciale films (zoals spiegelvinyl, reflecterend vinyl of vinyl in bladstijl), klinknagels (meestal op aanhangwagens en bakwagens ) en of u uw vrachtwagen naar ons brengt of wij naar u komen.

Wij beletteren voertuigen voor alle soorten bedrijven zoals; aannemers, tuinarchitecten, bezorgbedrijven, transportbedrijven en meer. Vrijwel elk bedrijf kan profiteren van advertenties op hun voertuigen.

Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van voertuigbelettering die iets uitgebreider zijn en in de prijsklasse van € 500 – € 1000.

Zoals u kunt zien, is er meer dekking, aanvullende informatie zoals slogans, aangeboden producten, full colour logo’s of speciale films. Nogmaals, deze toevoegingen zorgen ervoor dat uw vrachtwagenbelettering harder voor u werkt en bieden een geweldig rendement op de investering.

Wil je echt een statement maken?

Vrachtwagens beletteren kost rond de € 1.000 – € 1.800 en trekken echt je aandacht als je voorbij rijdt. Full colour afbeeldingen, grote logo’s en veel dekking zorgen ervoor dat deze vrachtwagens billboards voor uw bedrijf besturen. Ze onderscheiden u van de concurrentie, laten uw product en mogelijkheden zien en laten mensen weten hoe ze contact met u kunnen opnemen.

Full colour afbeeldingen, afbeeldingen en Pantone Color Matched afbeeldingen verhogen de kosten van uw Truck Lettering-project. De Return on Investment is echter vaak de extra kosten waard. Wanneer uw voertuig op de weg of op een werkterrein staat, krijgt u honderden vertoningen per dag. Truck Lettering is een geweldige advertentiebron en werkt voor uw 24/7/365.

Leave a Reply

Your email address will not be published.