Uncategorized

Navulbare cartridges en inktpatronen van onder meer Epson

“In de afgelopen decennia hebben intense Navulbare cartridges en inktpatronen van onder meer Epson productrivaliteiten geleid tot talloze onderzoeken, vergelijkingen van marktprestaties, enquêtes en waterkoelergesprekken. Er is Mac versus Windows, Nikon versus Canon, Coke versus Pepsi en Yahoo! versus Google. En nu kantoren, scholen, winkels en de blogosfeer bruist opnieuw van de discussies over een nieuwe rivaliteit: het navullen van inktcartridges versus nieuwe en merkcartridges.

Voorstanders van de twee producten wijzen op verschillende redenen waarom de ene beter is dan de andere. Degenen die een voorliefde hebben voor navullingen, geven één reden waarom hun product van keuze is: ze zijn goedkoper dan gloednieuwe. Navullingen kosten maar liefst 60% minder dan merkprinterinktcartridges en zijn niet langer alleen een alternatief, maar voor velen het echte antwoord op al hun printbehoeften. Milieuactivisten zijn ook voorstanders geweest van het opnieuw vullen, aangezien dit de noodzaak elimineert om cartridges weg te gooien telkens wanneer de inkt op is, waardoor het aantal lege cartridges dat als afval wordt weggegooid aanzienlijk wordt verminderd.

Aan de andere kant noemen degenen die loyaal zijn aan gloednieuwe cartridges kwaliteit als de belangrijkste reden waarom mensen moeten vasthouden aan het gebruik van de producten van Epson, HP, Canon en andere merknamen. Hoewel een studie uitgevoerd door Quality Logic aantoonde dat de kwaliteit van de afdrukken van bijgevulde cartridges als het gaat om zwart-wittekst, vergelijkbaar is met die van nieuwe cartridges, overtreft de laatste nog steeds de eerste als het gaat om het afdrukken van documenten en foto’s in kleur. Foto’s die zijn afgedrukt met nagevulde cartridges, zeggen fabrikanten van gloednieuwe inktcartridges, vervagen ook sneller.

Desondanks lijkt het feit dat hervulde cartridges (of compatibele inktcartridges) kosteneffectiever zijn, echter voldoende om consumenten (met name degenen die ze gebruiken voor eenvoudige zakelijke en thuisbehoeften) te overtuigen om over te stappen op hervulde cartridges. inktpatronen. Uit gegevens blijkt dat de navulindustrie al $ 6,5 miljard waard is en dat deze naar verwachting binnen een jaar met 18% zal groeien. Het ervaart ook een tevredenheidspercentage van 59%.

Dus wie wint de concurrentie tussen hervulde en gloednieuwe inktcartridges?

Nu de prijs van gloednieuwe cartridges gestaag daalt en de kwaliteit van inktvullingen voortdurend verbetert, is deze strijd nog steeds moeilijk te noemen. In de tussentijd suggereren sommigen dat degenen die het beste van twee werelden willen hebben, altijd de twee-printertechniek kunnen gebruiken: gebruik een printer die is geladen met gloednieuwe cartridges om documenten af ​​te drukken die een superieure kwaliteit vereisen (bijv. belangrijke foto’s die lang mee moeten gaan). decennia, bedrijfsbrochures, enz.), en voor al het andere, bespaar uzelf wat geld en gebruik opnieuw gevulde cartridges.

Printers zijn een item van dagelijks gebruik in kantoren. Het afdrukken van rekeningen, kaarten, brochures zijn gebruikelijke afdruktaken die in kantoren worden gezien. Uw afdrukvereisten kunnen variëren van eenvoudige ruwe conceptafdrukken tot hoogwaardige glanzende fotoafdrukken. Zelfs thuis worden printers op grote schaal gebruikt voor uw algemene behoeften, zoals uw e-mails of studienotities of studiepapieren.

De inkjetprinters en printerinktcartridges kwamen in 1984 op de markt. Dit herdefinieerde de manier waarop u uw geschreven materiaal aan de wereld presenteerde, omdat het afdrukken van uw documenten gemakkelijker werd. Het werd ook een schonere procedure om te volgen dan de eerdere methoden voor het verwisselen van linten die eerder nodig waren met de oude dot-matrixprinters.

Tegenwoordig zijn de vier grootste bedrijven die wereldwijde inkjetprintermerken zijn HP, Canon, Epson en Lexmark en vele anderen. Deze merken zijn de drijvende krachten geweest achter de brede acceptatie van printerinktcartridges op de markt. Tegenwoordig zijn niet alleen zwart-wit- maar ook kleureninktcartridges populair bij het grotere klantenbestand voor printers en hun accessoires. Kleureninktcartridges zijn duurder en worden vaker gebruikt voor afbeeldingen in kleur en foto’s.

De afdrukkwaliteit is tegenwoordig drastisch verbeterd, met nieuwere innovaties in de afdruktechnologieën. Veel daarvan is te danken aan de ontwikkeling van inktpatronen voor printers. Het is nu heel eenvoudig om op verschillende soorten en formaten papier af te drukken. Deze printers worden gebruikt in bedrijven, op scholen en in de huizen van miljoenen mensen over de hele wereld.

Printerinktcartridges zijn over het algemeen ontworpen om in hun eigen specifieke merk printers te passen. Hiervoor krijgen cartridges specifieke identificatienummers samen met het modelnummer van elke printer waarin ze kunnen worden gebruikt. Het is echter ook mogelijk om uw printerinktcartridge opnieuw te laten vullen, wat dan veel minder kost dan de originele merkinktcartridges. De keerzijde is dat dit de levensduur van uw printer kan beïnvloeden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.