Uncategorized

Sedumdak, nog voordeliger met subsidie

Wilt u meer weten over subsidie voor een sedumdak? U kunt de kosten van een sedumdak namelijk nog voordeliger maken, door te kijken naar de subsidiemogelijkheden! Veel gemeenten, provincies en waterschappen bieden hun inwoners tegenwoordig een subsidie aan voor het aanleggen van een groen dak. Zij doen dit om maatregelen die goed zijn voor het klimaat te stimuleren en zo een klimaatbestendigere omgeving te creeëren. Soms kunt u zelfs wel tot 50% van de totale kosten terug krijgen!

Uitzoeken subsidie, niet altijd even makkelijk

Zo’n subsidie is natuurlijk zonde om te laten liggen, maar kan soms best lastig zijn om uit te zoeken. Informatie staat vaak erg verspreid over internet en is niet altijd even overzichtelijk. Om het onze klanten makkelijker te maken hebben we daarom bij NatureGreen een Subsidiepagina aangemaakt, waar u in één oogopslag kunt zien of u in uw gemeente recht heeft op subsidie. Ook de voorwaarden waar u aan moet voldoen staan hier vermeld. Dat is wel zo makkelijk en scheelt u een hoop zoekwerk!

Klimaatbestendigheid

Meer sedumdaken dragen bij aan een hogere klimaatbestendigheid van Nederland. Dat betekent dat onze dorpen en steden beter bestand zijn tegen weersextremen als het gevolg van klimaatverandering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan langdurige hitte in de zomer of hevige regenbuien. Door de omgevingstemperatuur omlaag te brengen en veel regenwater vast te houden, zorgen groene daken voor minder overlast. Daardoor kunt u prettiger wonen!

Bestel gauw uw sedumdak bij NatureGreen!

Bij NatureGreen kunt u er voor kiezen uw sedumdak aan te laten leggen door een expert. Hoewel dit niet nodig is, is het voor sommige mensen wel een geruststelling om het over te laten aan iemand met kennis van zaken. Deze persoon weet namelijk precies wat hij of zij aan het doen is en is vaak een stuk sneller klaar. Er komen natuurlijk wel wat extra kosten bij kijken. Weet u niet zeker wat voor u de juiste keuze is? Ga dan eens in gesprek met de klantenservice van NatureGreen! Zij helpen u graag om de keuze te maken die het beste bij u past.

Leave a Reply

Your email address will not be published.