nieuws

Sport Wedden richtlijnen

Hoe wedden op de beste manier, welke soorten weddenschappen

De grondbeginselen

Het belangrijkste doel van wedden op sport is om de oddsmakers en ‘Odds Compilers’ te verslaan om wat geld te verdienen. Bovendien, wedden op uw favoriete sportevenement kan maken de sport leuker en spannender.

Wedden op sport wordt uitgevoerd door organisaties die weddenschappen accepteren. Wedders kunnen weddenschappen afsluiten voor het resultaat van vele sportevenementen.

Om een weddenschap te maken is het nodig om naar het sportwedkantoor te gaan in fysieke vorm of online. U kunt ook weddenschappen plaatsen via de telefoon met een verscheidenheid van sportsbooks. Wees je ervan bewust dat een sportsbook niet precies hetzelfde is als een oddsmaker. Het sportwedkantoor accepteert alleen weddenschappen op sport. Een persoon die de kansen van weddenschappen bepaalt.

Het is belangrijk om de inzet die u plaatst voordat u een beslissing evenals het type van weddenschap evenals het bedrag dat u inzet te vermelden. De keuze die u maakt zal worden gebaseerd op de aangeboden kansen en u zult moeten bestuderen van de verschillende kansen alvorens uw keuze te maken.

Er zijn een verscheidenheid van weddenschappen die u kunt maken. Bepaalde sportboeken kunnen meer weddenschapsopties en combinaties aanbieden dan andere bookmakers. Hieronder is een lijst van de meest voorkomende soorten weddenschappen.

Straight bet, ook bekend als Single. Dit is de meest eenvoudige en voorkomende weddenschap. Het is een weddenschap op een winnende weddenschap tegen bepaalde kansen.

Punt Spread. Deze weddenschap laat u weddenschappen plaatsen op de winnaar van twee keuzes die gelijk zijn in het geven van de juiste punten aan het team dat de underdog is. Point Spread Point Spread is het aantal toegekende punten en wordt weergegeven door een – symbool voor de favoriet en een + symbool in het geval van de underdog. De favoriet moet de Point Spread verslaan om te winnen, anders verliest u uw inzet, zelfs als het team wint. Als u ervoor kiest om uw weddenschap op de underdog te plaatsen, moet het team minder verliezen dan de Point Spread om succesvol te zijn. Als de favoriet favoriet is met exact dezelfde Point Spread, dan is het ofwel een gelijkspel of een push. U krijgt uw inzet terug. Om een gelijkspel in sommige gevallen te elimineren, zullen oddsmakers een half-punt spread aanbieden. Omdat scores alleen gebaseerd zijn op volledige getallen, is het winnende team verplicht om volledig te winnen.

Punten kopen. Ook, om Key Points te kopen. De Point Spread gunstig tegen een kostprijs.

De Moneyline. Dit bepaalt de kansen voor elk team. Echter, de kansen zijn omgekeerd evenredig met wat de Point Spread zou zijn, die wordt weergegeven met een plusteken voor de underdog, en een – voor de favoriet. 

Het totaal. Een weddenschap voor het totaal aantal punten gescoord tijdens de wedstrijd tussen beide teams, evenals punten gescoord in verlenging.

Over/Onder. Een weddenschap dat het totaal aantal punten gescoord door beide teams betrokken in het spel zal zijn over of onder het bedrag bepaald in de handen van een oddsmaker.

Acumulator, of parlay. Een meervoudige weddenschap. Het is een soort let-it-ride weddenschap. Het gelijktijdig maken van keuzes voor twee spellen of meer met de bedoeling de winnaars van het eerste spel te drukken op de inzet van het volgende gekozen spel en zo verder. De selecties die je maakt moeten succesvol zijn om de parlay te kunnen winnen. Als een wedstrijd gelijk staat of uitgesteld wordt, wordt je parlay automatisch met één keuze verminderd. Dubbele parlays worden straight bets, en een drievoudige parlay is nu dubbel. Een parlay weddenschap kan enorme dividenden opleveren mocht je winnen.

Teaser. Het is zoals parlays, echter, het staat u toe om punten af te trekken of toe te voegen (genoemd “de lijn verplaatsen”) van één of meerdere spread weddenschappen. Als u op een teaser wedt, worden extra punten gegeven aan de underdogs of afgetrokken van de favoriet. De kansen zijn gebaseerd op het aantal punten dat de spread wordt verplaatst en het totaal aantal teams om de teaser te maken. Net als bij het Parlay spel moet elk van deze teams succesvol zijn om de teaser succesvol te laten zijn. De kansen voor teasers zijn over het algemeen lager dan parlays.

When-weddenschap. Een weddenschap die de speler toelaat een bijkomende weddenschap te plaatsen ten belope van een gelijk bedrag, in het geval van een resultaat op de eerste weddenschap.

Open weddenschap. Open weddenschappen staan gokkers toe om op teasers of parlays te wedden door een weddenschap op verschillende data en tijden te selecteren.

Future. Een weddenschap op een aankomende gebeurtenis. Wanneer het seizoen begint, geven sportsbooks teams odds om de winnaars van een specifiek kampioenschap te zijn. De odds variëren naarmate de speeldag dichterbij komt en worden in de meeste gevallen korter. Echter, als je wint, zult u worden betaald op de kansen die u nam. Dit kan een van de beste weddenschappen zijn als u goed op de hoogte bent van de sport waarop u wedt, evenals de spelers en een uitstekend beoordelingsvermogen hebt.

Buitengewone weddenschappen. Wedden op ongewone gebeurtenissen. Sommige sportboeken bieden kansen en bieden weddenschappen aan op een reeks van sportgerelateerde evenementen en sporten. Er zijn er een paar die weddenschappen accepteren op bijna elk onderwerp dat je je kunt voorstellen.

Prop Weddenschap. Een aanbod van weddenschappen op kansen en voorwaarden die door het sportsbook worden ingesteld, typisch op exotische weddenschappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *