nieuws

Tips om zilveren sieraden schoon te maken

Sterling zilver is gemakkelijk te onderhouden als je een paar eenvoudige stappen volgt, dus wees niet bang om jezelf te bedekken met zilver. U zult genieten van de look!

In dit artikel vindt u eenvoudige manieren om uw sterling zilver schoon te houden met een minimum aan tijd en moeite. Sterling zilver is echt niet zo moeilijk om voor te zorgen, of het nu gaat om uw kostbare sterling zilveren sieraden of fijn servies. Het is vrij eenvoudig om sterling zilver aanslagvrij en sprankelend te houden.

Hoewel dit artikel voornamelijk gaat over het schoonmaken van je sterling zilveren sieraden, is het van toepassing op alle sterling zilver. Alle hier genoemde producten zijn producten die door onze zilversmid worden gebruikt en aanbevolen voor het reinigen van sterling zilveren sieraden. Ze zijn verkrijgbaar via de meest gerenommeerde juweliers en rechtstreeks via WJ Hagerty and Sons, South Bend, Indiana, maar Southwest Affinity stelt ze hier voor uw gemak beschikbaar voor aankoop.

Als u een product wilt kopen dat hier wordt genoemd en u ziet het hieronder niet beschikbaar, neem dan contact met ons op en wij zullen u helpen het te vinden.

Vloeibare zilveren sieraden zijn erg moeilijk schoon te maken. U kunt een zachte katoenen doek of een Sunshine Cloth gebruiken. Vermijd dips. Ze laten residu achter tussen elke kraal en maken de ketting stijf.

Een goed alternatief is om droge baking soda (of bakpoeder) te nemen en hiermee de vloeibare zilveren kralen in te wrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *