Uncategorized

Tips voor het werken met grote bestanden

Bestanden zijn het belangrijkste onderdeel van de computer en als u met gegevens werkt, is het duidelijk dat u deze op een georganiseerde manier moet opslaan. Zelfs als u een cloudopslag gebruikt, moet u uw bestanden nog steeds ordenen.

Als u problemen ondervindt bij het werken met grote bestanden, moet u voorzichtig zijn en ervoor zorgen. U kunt dergelijke problemen zelfs voorkomen door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en eenvoudig Bestanden delen met iemand te.

Hier zijn tips voor het werken met grote bestanden.

Maak een nieuwe map aan

Het is erg belangrijk om een ​​nieuwe map aan te maken voor de grote bestanden, omdat dit verwarring voorkomt. Wanneer u een nieuwe map maakt, kunt u het specifieke bestand gemakkelijk vinden.

Gebruik bestandsextensie

Dit is de beste manier om een ​​bestand te identificeren en als u aan een enkel document werkt, moet u een specifieke extensie gebruiken. Als u de bestandsextensie gebruikt, kunt u het bestand eenvoudig identificeren en openen.

Bewaar niet alles

Bewaar niet alles op één plek, omdat dit het probleem van het lokaliseren van het bestand nog erger maakt. U kunt verschillende mappen voor verschillende bestanden bewaren en als u niet zeker bent over de locatie van het bestand, kunt u ook een notitie maken.

Maak een submap aan

Als u een nieuwe map maakt, hoeft u geen nieuwe te maken, maar u kunt wel een submap maken. Het zal het werk voor u gemakkelijker maken en u helpen de bestanden snel te lokaliseren.

Houd een notitie bij

U moet voor elk bestand een notitie maken, zodat u er niet naar hoeft te zoeken. U kunt ook een notitie maken over de locatie van het bestand en dit zal erg handig zijn om het bestand te openen.

Back-up

Maak altijd een back-up van uw belangrijke gegevens, want het is niet mogelijk om alle verloren gegevens terug te krijgen. U kunt een back-up maken met verschillende tools en dit zorgt ervoor dat u niets verliest.

Gebruik dezelfde bestandsextensie

U kunt verschillende documenten in een andere bestandsextensie opslaan. Als u hetzelfde document opslaat in een andere bestandsextensie, wordt het werk voor u gemakkelijker.

Gebruik de zoekoptie

U kunt de zoekoptie gebruiken om het bestand te vinden en als u het bestand niet kunt vinden, kunt u ook een notitie maken.

Bewaar uw bestanden niet op het bureaublad

Als u uw bestanden op het bureaublad bewaart, zal het moeilijk voor u zijn om ze te doorzoeken en als u een bestand probeert te openen, moet u de map openen. Het is dus beter om de bestanden op de schijf te bewaren en het bureaublad schoon te houden.

Dit zijn de beste tips voor het werken met grote bestanden. Door deze tips te volgen, krijgt u de beste resultaten en blijft u ook weg van het probleem van het openen van het bestand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *