nieuws

Training voor Microsoft Office-specialisten volgen

Of u nu wilt doorgroeien in uw huidige bedrijf, wilt solliciteren naar een betere functie of aan de slag wilt in de zakenwereld, het is zeer waardevol om een ​​MOS te zijn. MOS (soms MOUS) staat voor Microsoft Office Specialist, een diepgaande certificering die wordt verstrekt door Microsoft. . . en als je er een bent, kun je je onderscheiden op een zeer competitieve arbeidsmarkt. Het hebben van een Microsoft Office Specialist-certificering staat niet alleen goed op je cv – de vaardigheden die je leert, zullen je helpen om efficiënter en beter geïnformeerd te zijn in je dagelijkse werk. Of u nu een administratief medewerker of een databasebeheerder of een leraar bent, MOS-training en -certificering kunnen uw werkmethoden stroomlijnen.

Om uw Microsoft Office Specialist-certificering te ontvangen, moet u slagen voor een van de Office Specialist-examens. Je kunt ervoor kiezen om de examens voor de hele Office suite te doen, of alleen voor het programma dat je op dat moment nodig hebt. De examens zelf kunnen worden afgelegd in computerleercentra, community colleges en universiteiten, en zelfs winkels voor kantoorbenodigdheden zoals Comp USA.

Aangezien dit een zeer gespecialiseerd examen is dat een behoorlijke diepgaande kennis vereist, zijn er verschillende trainingsmogelijkheden voor diegenen die hun MOS-examens willen afleggen. Dit omvat zelftraining aan huis met behulp van gratis online tools en lessen, tot betaalde online trainingsprogramma’s, tot cursussen op universiteitsniveau in Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook.

Gratis tools en bronnen gebruiken

Voor degenen die snel leren, zijn er verschillende gratis opties beschikbaar om u te leren wat u moet weten om te slagen voor uw MOS-examen. Er zijn ook veel boeken op de markt die bedoeld zijn om de ins en outs van de verschillende Microsoft Office-programma’s te leren. Het nadeel hiervan is echter dat het moeilijk is om sommige details te leren zonder een leraar.

Online cursussen

De online cursussen die beschikbaar zijn om u voor te bereiden op uw MOS-examen variëren van volledige cursussen tot zevendaagse versnelde ‘bootcamps’. Een simpele Google-zoekopdracht geeft je talloze MOS-trainingsopties, of ze nu specifiek zijn voor het afleggen van het MOS-examen of voor het leren van de Microsoft Office-suite. Het voordeel van dit soort cursussen is dat het het gemak van thuis leren combineert met geleid lesgeven. Voor de meesten is dit een ideale optie om zich voor te bereiden op de MOS, aangezien er een enorm scala aan opties beschikbaar is voor alle prijsklassen en tijdsbeperkingen.

Community College-cursussen

De kans is groot dat je community college verschillende cursussen over Microsoft Office heeft die je gemakkelijk voorbereiden op het MOS-examen. Het voordeel van dit type cursus is dat u hands-on lesgeeft in een klassikale omgeving. Dit is vooral goed voor mensen die iets minder handig zijn met computers, of mensen die niet gemakkelijk leren van lezen. Of zelfs alleen degenen die de voorkeur geven aan een klassikale omgeving. De meeste community colleges hebben ultra-goedkope tarieven voor bewoners en hebben meestal weinig of geen vereiste cursussen voor de meeste Microsoft Office-cursussen. Dit zou echter alleen goed werken voor mensen met weinig tijdsdruk, aangezien de meeste programma’s een volledig semester in beslag nemen.

Behaal je certificaat als Microsoft Office Specialist met Microsoft Office Courses in the Netherlands.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *