Uncategorized

Nare ervaringen met huisinspecties

Als fulltime woninginspecteur ben ik bij het inspecteren van huis na huis nogal wat minder dan wenselijke situaties tegengekomen. Geen enkel huis is perfect, geen enkele heb ik toch al geïnspecteerd. Maar ik zou veel liever hebben dat ze op zijn minst half hygiënisch zijn.

Het was een paar jaar geleden Wasbaar maandverband ervaringen maandverband vrij zeldzaam dat ik een uitzonderlijk vies huis tegenkwam. Ik inspecteerde af en toe een huis dat rommelig was en gewoon te klein voor alle spullen die de huidige huiseigenaar had. Nu met de toename van het aantal eigendommen van bankeigenaren, neemt helaas de frequentie van vervelende toe. Deze huizen worden soms vernield door de vorige eigenaren omdat ze op het punt staan ​​het huis te verlaten. De vorige eigenaar kan muren en deuren beschadigen. Soms verwijderen ze ze gewoon en nemen de deuren mee als ze verhuizen. Verlichtingsarmaturen en plafondventilatoren lijken een favoriet item om mee te nemen. Ik weet niet zeker waar ze ze heen brengen, misschien verkopen ze ze om geld in te zamelen voor de volgende plek om te wonen.

Een andere reden waarom leegstaande Viafora forum huizen niet prettig zijn om te inspecteren, is dat deze huizen soms een hangplek worden voor tieners en drugsgebruikers. Ik was ooit in een huis van een bank waar ik een paar zelfgemaakte crackpijpen en een naald naast een lepel vond. Het huis had geen aanrecht in de keuken om mijn computer neer te zetten, dus ik gebruikte een plank in de garage om mijn apparatuur te plaatsen. Het huis was smerig en stonk verschrikkelijk. Schimmel was in verschillende gebieden. Het eerste wat ik daar deed, was de ramen openzetten om frisse lucht binnen te krijgen. Tijdens de inspectie bleef ik de buitendeuren op slot doen en een oogje in het zeil houden voor iedereen die naar binnen zou kunnen dwalen. Ik deed mijn best om zo min mogelijk aan te raken en gebruikte vaak antibacteriële handdesinfectie.

Het tapijt in het huis was vernield. Er waren brandplekken op het tapijt en stukken van de vinylvloer in de keuken ontbraken. Vlekken en vuil waren door het hele huis. Ik was voorzichtig waar ik liep, dit huis stond op een plaatfundering, dus gelukkig voor mij was er geen kelder of kruipruimte om binnen te komen.

Wanneer mensen op zoek zijn naar een huisinspecteur om een ​​huis van een bank te bekijken, moeten ze er rekening mee houden dat het huis mogelijk gezondheids- en veiligheidsrisico’s heeft die moeten worden aangepakt. Kopers van deze woningen hoeven niet te verwachten dat, omdat de woning laag in prijs is of zonder keukenapparatuur, de kosten voor de woninginspectie moeten worden verlaagd. Deze huizen hebben vaak meer tijd nodig om het rapport op te stellen vanwege het aantal gevonden problemen. Houd er rekening mee dat de vergoeding inclusief risicovergoeding is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.