Uncategorized

Xbox 360-video’s – leuk en onderhoudend

Van de Xbox 360-gameconsole zijn tot nu toe meer dan 25 miljoen exemplaren over de hele wereld verkocht. In Japan heeft het ongeveer 4 miljoen eenheden verkocht en in de Verenigde Staten bijna 5 miljoen eenheden, volgens een recent onderzoek uitgevoerd door Microsoft, de maker ervan. Deze 360 fraden tal van entertainmentfuncties zoals console-gaming, online gaming, surfen op het web en video kijken. Als zodanig is het alsof je verschillende soorten technologische gadgets bezit, allemaal in één compacte en krachtige Xbox 360-eenheid.

Nu kunnen mensen Xbox 360-video’s rechtstreeks in hun eigen Xbox 360 bekijken zonder dat ze een desktop- of laptopcomputer of zelfs een dvd-speler hoeven te gebruiken. De Xbox 360 functioneert als een videospeler, met dezelfde high definition-functies en soepele afspeelmogelijkheden als elke andere videospeler die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Als zodanig kunnen Xbox 360-bezitters die Xbox 360-video’s bekijken in hun eigen Xbox 360. Het enige dat ze nodig hebben, is het videobestand dat kan worden bekeken via de vele USB-uitgangen van de console zelf of door te downloaden met behulp van de browsemogelijkheden van de Xbox 360.

Echt, video’s en films bekijken was nog nooit zo eenvoudig. Deze Xbox 360-video’s die zeker voor het broodnodige plezier en entertainment zullen zorgen, kunnen nu op elk moment worden bekeken op de eigen Xbox 360. U bespaart niet alleen geld op de Xbox 360, maar u bespaart ook ruimte omdat de Xbox 360-console klein is in formaat zoals die laptops of dvd-spelers, maar in plaats van elk afzonderlijk te bezitten, komt alles in de Xbox 360. Als zodanig is het niet langer nodig om de anderen te bezitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *